Folkeafstemning om forsvarsforbehold, 2022

Du bedes her tilmelde dig som Tilforordnet ved Folkeafstemning om forsvarsforbehold, 2022.

Oplysningspligt

I forbindelse med afholdelse af afstemninger og valg, skal vi jf. databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse..

Formålet med anvendelse af dine personoplysninger er tildeling af plads som tilforordnet på et valgsted og udbetaling af diæter derefter. Sagsbehandlingen sker med udgangspunkt i Lov om valg til Folketinget kapitel 5.

Oplysningerne i elektronisk form er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører.

De oplysninger, vi behandler om dig, vil blive slette senest 3 måneder efter den aktuelle valgdato.

Du har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, vi har om dig.

Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne.

Du skal dog være opmærksom på, at kommunen typisk er forpligtet til at gemme de oplysninger, vi har noteret om dig, indtil den ovennævnte slettefrist indtræder.

Den dataansvarlige er Aarhus Kommune, Valgsekretariatet, Kultur og Borgerservice, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C, som kan kontaktes på 89 40 20 00.

Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk

Du skal slutteligt vide, at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.

Login med NemLogin for at forsætte

Login med Nemlogin

Du modtager herefter en kvittering via Digital Post eller på mail med mere information.